Proefrit maken

Mercedes make-over: voor en achterkant

Geplaatst op

Om de zoveel tijd vind ik leuk om aan mijn auto te sleutelen. Met name dan het uiterlijk van de auto. Na een tijdje ben je daar toch een beetje op uitgekeken hoe fraai die Mercedes er ook uitziet bij aanschaf, na een tijdje is de periode van verliefdheid wel voorbij. Enfin, geen zorgen, er zijn letterlijk honderden zaken die men kan aanpassen aan het uiterlijk van een auto.

Ik neem je mee in een van mijn meest recente auto styling avonturen. Enfin ik wilde dus zowel de voorkant als de achterkant laten aanpassen. Een facelift dus en wellicht een strakker kontje. Nou, qua de voorkant leek me dat de grill wel aan vervanging toe is. Deze vond ik bij carstyle.nl. De grill is naar mijn bescheiden mening wel een van de zo niet het meest belangrijke onderdeel van de auto omtrent het uiterlijk aan de voorzijde.

Dan de achterkant. Daar zat ik te denken aan een nieuwe achterbumper. Deze vond ik bij dezelfde website, namelijk carstyle.nl. Dus beide direct besteld dat bespaart weer de verzendkosten erg fijn.

Beide producten heb ik zelf gemonteerd op de auto. Persoonlijk ben ik super tevreden met het eindresultaat. Ik heb ook wat foto’s gemaakt voor de Mercedes club op het forum, ben benieuwd wat de andere leden van het eindresultaat vinden.

Enfin, het ziet er bijna uit als een nieuwe andere auto. En dit voor een fractie van de kosten. Soms ben je gewoon echt uitgekeken op een bepaalde look en dan is het wel zo fijn dat je op zo een wijze het uiterlijk van de auto gemakkelijk, voordelig en effectief kunt aanpassen dat is voor mij de grote charme van dit carstyling gebeuren. Ongetwijfeld gaan er nog vele tweaks en modificaties volgen en daarvan ga ik jullie op de hoogte houden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden