Proefrit maken

Maandelijks verzekerd van vaste lage prijs bij occasion private lease

Geplaatst op

Steeds meer automobilisten kiezen ervoor om hun auto niet te kopen maar te leasen. Daarmee zijn ze maandelijks verzekerd van een vast lage lease prijs. Je hebt geen aanschafkosten en ook geen kosten voor onderhoud en reparatie. Je weet dus precies waar je financieel aan toe bent. Private lease is momenteel groot in opkomst in Nederland. Het is ook mogelijk om een jong gebruikte auto te leasen. Een occasion private lease wordt steeds bekender en ook daarom vaker gekozen. Bynco is zo’n bedrijf die deze occasion private lease aanbiedt. Bij Bynco kunnen ze je alles vertellen over de voordelen van een occasion leasen. Occasion private lease is een auto die niet nieuw is en al een aantal kilometers op de teller heeft staan. Doordat de lease auto niet nieuw is ligt de prijs bij een occasion private lease een flink stuk lager dan bij een normaal lease contract. Voor vele automobilisten is de vaste maandelijkse leaseprijs van hun leaseauto van groot belang. Sterker nog, vaak is dit hét argument om niet te kiezen voor een nieuwe leaseauto maar voor occasion private lease.

Zorgeloos rondrijden in een occasion private lease

Hoe fijn is het om te rijden in een occasion waarbij je geen zorgen hebt. Een ander regelt namelijk de wegenbelasting, autoverzekering, APK, onderhoudsbeurten en reparaties dat hoef jij allemaal niet te doen en ook niet te betalen. Dit alles zit namelijk in het maandbedrag inbegrepen. Omdat er geen onvoorziene kosten zijn weet je dus precies wat jouw auto je iedere maand kost. Zorgeloos rondrijden dat wilt toch iedereen.

Nog een paar voordelen voor een occasion private lease

Bij occasion private lease betaal je niet ‘de hoofdprijs’ maar een lagere maandprijs. Prijs is wel belangrijk bij een occasion private lease maar er zijn heus nog wel meer redenen om te kiezen voor occasion lease en niet het leasen van een nieuwe auto. Je kunt een occasion private lease namelijk voor een kortere tijd kiezen. Handig dus als je plotseling voor een tijdje een tweede auto nodig hebt. Of om het uitproberen van de auto zodat je deze daarna alsnog kunt aanschaffen als deze bevalt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden